050 311 6085

Vacature Sales Support Medewerker

20-06-2016

Ben jij commercieel, weet je mensen te overtuigen en ben je prestatiegericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen ons jonge verkoopteam is plek voor een (commercieel) medewerker sales support. Jouw voornaamste taak is het telefonisch benaderen van potentiële klanten voor het maken van afspraken voor onze buitendienst medewerkers.

Defibrion BV – Groningen

Functieomschrijving

Ben jij commercieel, weet je mensen te overtuigen en ben je prestatiegericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen ons jonge verkoopteam is plek voor een (commercieel) medewerker sales support. Jouw voornaamste taak is het telefonisch benaderen van potentiële klanten voor het maken van afspraken voor onze buitendienst medewerkers.

Wat ga je doen?

Je belt vanuit een bestaande database met potentiële klanten die hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in onze diensten en producten. Deze prospects weet jij op je eigen enthousiaste manier te overtuigen om een afspraak te maken met een van onze verkopers. Je voorziet de klant van de nodige informatie en bent vasthoudend en accuraat in je opvolging. Eenmaal een afspraak gemaakt ben je in staat om je collega middels een duidelijk gesprekverslag op de hoogte te brengen van datgene wat je hebt besproken, zodat deze goed geïnformeerd bij de klant aan tafel zit.
 
Daarnaast draag jij bij aan onze klanttevredenheid. Jij belt periodiek onze klanten na om te kijken hoe tevreden ze zijn met onze dienst en onze producten. Tevreden klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Aan jou de taak dit over te brengen op onze klanten.
 
Ook is het mogelijk om jouw takenpakket uit te breiden met administratieve support, het beheer van onze social media en het opmaken en verzenden van nieuwsbrieven.

Functie-eisen

 • Aantoonbare ervaring met telemarketingtechnieken
 • MBO+ niveau
 • Doortastend en vasthouden
 • Commercieel ingesteld
 • Prettige telefoonstem
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (ABN-sprekend)
 • Thuis zijn in het op een goede/nuttige manier inzetten van social media

Wij bieden:

 • Contract van 3 maanden voor 32 tot 40 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband,
 • Flexibiliteit in het indelen van je uren,
 • Een belangrijke rol in het sales team,
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien,
 • Een hele leuke werksfeer!

Bedrijfsprofiel

Defibrion is importeur van AED’s, voor de Benelux en Frankrijk. Daarnaast hebben wij een eigen serie AED-kasten ontwikkeld en geproduceerd, deze wordt wereldwijd geëxporteerd. Defibrion is te karakteriseren als resultaat- en servicegericht en no-nonsense.
 
Sinds enige tijd is ons aanbod uitgebreid met een volledig assortiment veiligheidsmiddelen zoals brandblussers, noodverlichting, evacuatiestoelen en verbanddozen. Deze veiligheidsmiddelen bieden wij aan binnen een volledige veiligheidsoplossing (onder de naam Deficare) waarbij de klant geheel wordt ontzorgd, inclusief training, onderhoud, helpdesk en vervangen van materialen. Dit alles doen we voor een vast bedrag per maand. In Nederland zijn we sinds een jaar actief met deze oplossing en we zien een sterke stijging in de verkoop van het aantal contracten. Onze ambitie is groot; met Deficare willen we over vijf jaar marktleider zijn in Nederland. Ook willen we dit concept uitrollen naar omringende landen.
 
We hebben aandacht voor een goede werksfeer. Zo lunchen we ’s middags samen en is er elke vrijdagmiddag een borrel. Je hebt veel vrijheid en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Op dit moment zijn er 38 mensen werkzaam bij Defibrion, verspreid over Nederland en België. 
 
Als je jezelf herkent in het bovenstaande profiel nodigen we je uit om te solliciteren. Voor vragen over de vacature en voor je sollicitatie (brief met CV) kun je je richten tot Jolanda Tempelaar.
 
Telefoon 050 311 60 85, e-mailadres: werken@defibrion.nl.
 

 


« terug naar nieuwsoverzicht