050 311 6085

Wie zijn wij?

Defibrion is groot geworden als exclusieve importeur van HeartSine AED’s voor de Benelux en Frankrijk. Ons aanbod bestaat uit de levering en installatie van AED's, de internationale verkoop van AED-kasten en het uitvoeren van onderhoudsbezoeken. Defibrion heeft zelf een AED-kastenserie ontwikkeld, deze wordt in eigen beheer in China geproduceerd. De ARKY kasten worden momenteel in circa 30 landen verkocht. 

Sinds enige tijd is ons aanbod uitgebreid met een volledig assortiment veiligheidsmiddelen zoals brandblussers, noodverlichting, evacuatiestoelen en verbanddozen. Deze veiligheidsmiddelen bieden wij middels een leaseconstructie, onder de naam "Deficare" aan waarbij een volledige veiligheidsoplossing wordt geboden inclusief training, onderhoud, helpdesk en vervangen van materialen.

Defibrion is een sterk groeiend bedrijf met een uitstekende, collegiale werksfeer. Wij zijn te karakteriseren als resultaatgericht, ambitieus en no-nonsense. We hebben aandacht voor een goede werksfeer, zo lunchen we 's middags altijd samen en is er elke vrijdagmiddag een borrel. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Er werken 38 mensen bij Defibrion, waarvan 3 in België.